laoder img

O nama

  • 18.05.2023

Pozdrav!

Prije svega da se predstavim. Zovem se Pol Popović i vlasnik sam agencije Nowarent čije je sjedište u jednom od najljepših gradova Hrvatske, Rovinju.

Nowarent je mlada tvrtka koju smo pokrenuli u siječnju 2020. godine ja i moja draga supruga Marlen. Tada smo bili samo nas dvoje a danas brojimo 6 stalnih zaposlenika dok nas je tokom visoke sezone oko 10-tak sa tendencijom rasta.

Odlučili smo osnovati ovu tvrtku jer smo htjeli ponuditi više od same usluge iznajmljivanja našim iznajmljivačima. Vizija tvrtke je da možemo ponuditi kompletnu uslugu u obliku iznajmljivanja i održavanja na način da iznajmljivač uopće ne mora dolaziti u objekt i nikada biti u kontaktu sa gostima. Imate kuću za odmor i želite brigu o svemu prepustiti profesionalnoj tvrtki, mi smo prava adresa.

Volimo putovati kao i svi, ali ujedno smo i stručnjaci u ovom poslu. Mi smo profesionalni upravitelji smještaja s dugogodišnjim iskustvom u turističkoj industriji.

Naši smještajni kapaciteti koje zastupamo nalaze se širom Istarke županije i sva smo osobno provjerili. Ako vas zanima jedno od naših smještaja i želite znati više, slobodno nas kontaktirajte na jedan od naših kontakata.


Stojimo Vam na usluzi!

 


Pol i Marlen